Banner
Banner
Banner

Първи национален семинар-работилница за ЛЛЛ лидери ‘Като бозайниците’

June 23rd, 2010

Първи национален семинар-работилница за Ла Лече Лига лидери, помощници за кърмене и кандидат-лидери ‘Като бозайниците’ ще се проведе на 3-4 юли в туристически комплекс ‘Бяло Камене’, Хисаря, обл. Пловдив.

В двата дена на семинара ще се обсъдят много интересни теми: гостуващ лектор е известната Даян Уайсингър, IBCLC, ЛЛЛЛ, Ла Лече Лига лидер, лектор, международно сертифициран консултант по лактация, автор на статии и брошури, съ-автор на осмото издание на The Womanly Art of Breastfeeding, което ще излезе на пазара до броени седмици, както и автор на популярния сайт www.normalfed.com, която ще изнесе три от най-популярните си презентации (видео-лекции)

В няколко уъркшопа ще се обсъдят различни техники за ефективна помощ и консултиране, както и ефикасни комуникации с лектори Таня Русева, ЛЛЛЛ и Мария Атанасова, ЛЛЛ помощник за кърмене.

За желаещите да кандидатстват за ЛЛЛ лидерство Елена Гвоздейкова, ЛЛЛЛ ще разкаже за различните етапи по пътя към акредитация.

Мери Дж. Бърд, Ла Лече Лига лидер, ACL на FAiE, ще завърши семинара с видео-презентация ‘Есенцията на ЛЛЛ’.

Ще има време за опознаване, обмяна на идеи и опит и сближаване!

ЛЛЛ семинар-работилницата е насочена към настоящи Ла Лече Лига лидери, помощници за кърмене и кандидатстващи за лидерство.

Вижте програмата на семинар-работилницата ТУК.

Comments are closed.

Filled Under: Новини
Banner

приятели

БГ МАММА
Сдружение настоящи и бъдещи майки