Banner
Banner
Banner

Уебинар “Захранване на бебето”

February 10th, 2012

В секцията УЕБИНАРИ може да откриете записи на безплатните онлайн лекции, които провеждаме по инициативата ни “Онлайн училище за кърмене”. По този начин може лесно и удобно да получите интересна и полезна информация за всичко, което ви интересува относно кърменето и живота с малкото бебе, без да напускате дома си. Не вие нужно нищо друго, освен компютър и интернет връзка.

Представяме ви запис на уебинара, който се проведе на 9-ти февруари с лектор Ива Петкова, Ла Лече Лига Лидер:

“Захранване на бебето”

ЗахранванеЗахранването на бебето е важен момент и често възникват много въпроси около нещо. Този уебинар ще ви даде интересна и полезна информация за признаците на готовност за захранване, чрез които бебето ви ще покаже, че моментът е дошъл. Също ще научите за различните видове захранване – предимствата и недостатъците им, както и подходящи първи храни. В края на уебинара ще може да разберете отговорите на често задавани въпроси по темата, отправени от учасниците към лекторката.

Технически изисквания: компютър; интернет връзка; браузър, поддържащ Flash (може да проверите, дали имате инсталиран Flash от този линк). В случай, че нямате инсталиран Flash, може да го свалите от този линк.

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Filled Under: Новини
Banner

приятели

БГ МАММА
Сдружение настоящи и бъдещи майки