Banner
Banner
Banner

Новите ни начинания в Русе

July 7th, 2012

В четвъртък, 5 юли, на официалната пресконференция на АГ комплекса при МБАЛ-Русе беше обявен старта на новия формат на проект “Отворени врати”, който ще се осъществява с подкрепата на Ла Лече Лига.

Отворените врати ще бъдат всеки 1-ви и 3-ти вторник на месеца, като предварителните записвания се правят на телефон 082/887511 и имейл адрес otvorenivratiag@hospitalruse.org (датите за всеки месец ще фигурират и в актуалния график на групата).

В края на всяка обиколка помощник за кърмене към Ла Лече Лига ще разказва накратко за дейността на организацията и как тя може да бъде полезна на майките, техните бебета и семейства.

Също така, всяка седмица помощник за кърмене на доброволни начала ще посещава родилките в отделение “Родилно”, за да предоставя материали и да отговаря на въпроси на майките свързани с кърменето, а един път в месеца с пациентките в отделение “Патологична бременност” ще се провеждат беседи посветени на кърменето.

Можете да се свържете с помощник за кърмене към Ла Лече Лига и да следите за регионални новини от Русе на Фейсбук страницата на местната група: https://www.facebook.com/lllruse и в блога: http://lllruse.wordpress.com/

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Filled Under: Новини
Banner

приятели

БГ МАММА
Сдружение настоящи и бъдещи майки