Banner
Banner
Banner

Новата “Книга за кърменето” е тук!

October 30th, 2012

“Струва си да кърмите!

Така авторката Хана Лотроп обобщава дългогодишните си наблюдения в

“Книга за кърменето” и я превръща в един чудесен наръчник за отглеждане на бебето и

общуването с него. И едва ли има родител, който да не е съгласен с нея.

Ако имате по-голямо дете или сте посещавали срещи на Ла Лече Лига, може би сте виждали една малка зелена книга – старото издание на “Книга за кърменето”. Дълги години тя беше единствената книга на тази тема в България и помогна на хиляди майки да кърмят успешно бебетата си и да имат вяра в себе си – а сега можете да намерите на пазара и новото й издание – обновената, осъвременена, допълнена и адаптирана “Книга за кърменето”!

В нея освен практическа информация и полезни съвети, ще намерите подкрепа и опита от майка за майка – така, както можете да получите това ценно изживяване и на Ла Лече Лига срещите. Понякога обаче човек няма възможност да посети ЛЛЛ среща или има нужда от допълнителна подкрепа или информация по друго време. Вече можете да я получите и от тази книга – понастоящем най-добрата книга за кърмене на български на пазара.

Авторката Хана Лотроп е била Ла Лече Лига Лидер и в “Книга за кърменето” ще усетите много подкрепа, адекватни идеи и насърчение, от които всеки родител има нужда и заслужава да получи при отглеждането на бебето си. Обхванати са всички важни моменти от подготовката за кърмене, през раждането и началото на кърменето, избягване и преодоляване на трудности, захранване на бебето и края на кърменето. Не са забравени татковците, като другият важен човек в живота на бебето. Една книга, подходяща за всички бъдещи и настоящи родители, които искат да научат повече за естественото хранене на бебето.

“Книга за кърменето” на Хана Лотроп е редактирана, допълнена и адаптирана от Ла Лече Лига България и за нас е голямо удоволствие и радост да я споделим с вас. Можете да вземете своята “Книга за кърменето” на специална цена от 14 лв. на Ла Лече Лига срещи или да я потърсите от вашия ЛЛЛ Лидер / ЛЛЛ помощник за кърмене, както и да я намерите в добрите книжарници.

ККn

Tags: , , ,

Comments are closed.

Filled Under: Новини
Banner

приятели

БГ МАММА
Сдружение настоящи и бъдещи майки