Banner
Banner
Banner

Спечелете новото издание на “Книга за кърменето” и още награди!

April 28th, 2013

Ла Лече Лига България празнува осмия си рожден ден. Осем вълнуващи и интересни години, от появата на най-старата, най-голямата и най-разпространена доброволческа организация от майки за майки за подкрепа, информация и помощ за кърмене в България!

Възникнала преди почти шест десетилетия, Ла Лече Лига Интернешънъл е признат авторитет в областта на кърменето и подкрепата от майки за майки, към която за подкрепа и информация се обръщат бъдещи и настоящи родители, здравни работници, държавни структури и неправителствени организации.

В България Ла Лече Лига съществува от 2005 година и се радва на подкрепа и доверие както от родителите, така и от здравните професионалисти, неправителствени организации и държавни институции.

Нашите доброволци преминават задълбочено обучение, завършено с международна акредитация, която гарантира техните знания, умения и компетенции, а от тяхната помощ се възползват хиляди родители.

Вижте колко много постигнахме заедно!

За да отбележим това хубаво събитие, в следващите седмици искаме да ви поканим и да празнуваме заедно. Можете да участвате в раздаване на специални награди: 3 броя от новото издание на “Книга за кърменето”, 3 памучни ЛЛЛ торби за покупки… и още изненади ви очакват!
На всеки няколко дена тук и на Фейсбук страницата ни ще се появява нова възможност за участие за награда. Всичко, което трябва да направите е само да харесате FB страницата на Ла Лече Лига България и да се регистрирате за участие (всяко теглене на награда изисква отделно участие). Толкова е лесно!

Щастливи сме, че заедно достигаме до все повече бъдещи и настоящи родители и те имат възможност да почерпят споделен най-ценния опит, от майки за майки!
a Rafflecopter giveaway

Tags:

Comments are closed.

Filled Under: Новини
Banner

приятели

БГ МАММА
Сдружение настоящи и бъдещи майки