Banner
Banner
Banner

Уебинари

Записи на безплатни уебинари, проведени от Ла Лече Лига по инициативата “Онлайн училище за кърмене”:

“Често задавани въпроси за кърмене”, с Ива Петкова, Ла Лече Лига Лидер

Нерядко пред нас изникват множество въпроси относно кърменето, на които понякога е трудно да си отговорим. Този уебинар ще ви даде много отговори и идеи как да избегнете често срещани предизвикателства, особено в първите дни.

“Проблеми с кърменето”, с Таня Русева, Ла Лече Лига Лидер, IBCLC

Уебинар с информация за най-честите препятствия, с които могат да се сблъскат майките, особено в първите седмици след раждането. Болезнени зърна, запушени канали, мастит, яде ли достатъчно бебето, как да разбудим сънливото бебе… намерете отговорите на тези и още много други въпроси в уебинара за проблемите с кърменето и как да ги избегнем или преодолеем.

“Захранване на бебето”, с Ива Петкова, Ла Лече Лига Лидер

Захранването на бебето е важен момент и често възникват много въпроси около нещо. Този уебинар ще ви даде интересна и полезна информация за признаците на готовност за захранване, чрез които бебето ви ще покаже, че моментът е дошъл. Също ще научите за различните видове захранване – предимствата и недостатъците им, както и подходящи първи храни. В края на уебинара ще може да разберете отговорите на често задавани въпроси по темата, отправени от участниците към лекторката.

“Хранене на кърмачката. Захранване на бебето”, с Таня Русева, Ла Лече Лига Лидер, IBCLC

Уебинар с информация за всички въпроси, които могат да възникнат относно храненето на майката по време на кърмене: кое е полезно за мен, мога ли да ям това, трябва ли да избягвам онова… А захранването на бебето? Кога, как, с какво, колко… намерете отговорите на тези и още много други въпроси в уебинара за хранене на кърмачката и захранване на бебето плюс още много въпроси и отговори на допълнителни теми в уебинара, отправени от участниците към лекторката.

“Кърмене през поколенията – традиции, настояще, бъдеще”, с Миряна Машева, Ла Лече Лига Лидер

По-доброто разбиране на миналото позволява по-добро планиране на бъдещето; както сме чували, всичко ново е добре забравено старо – а когато става дума за храненето на бебетата ни, то е още по-интересно да научим повече за това, какви са били практиките от едно време, как са се пренесли през поколенията и какъв е отзвукът им днес.

Скоро очаквайте още интересни уебинари за всичко, свързано с кърменето.

Технически изисквания: компютър; интернет връзка; браузър, поддържащ Flash (може да проверите, дали имате инсталиран Flash от този линк). В случай, че нямате инсталиран Flash, може да го свалите от този линк.
Banner

приятели

БГ МАММА
Сдружение настоящи и бъдещи майки